Velkommen

Jeg er uddannet psykolog fra Syddansk Universitet i 2018. Jeg har erfaring med både samtaler og psykologiske undersøgelser bl.a. inden for neuropsykologien. Jeg har også erfaring med samtaler med unge, pårørende til syge samt mennesker med senhjerneskade. Mit hjerte brænder for samtaleterapien og det transformerende potentiale der ligger her, når den bygger på en tryg relation.

Jeg er og har altid været nysgerrig på egne og andres livsvalg, og hvordan vi træffer valg funderet i vores værdier og mening. Denne nysgerrighed har bl.a. bragt mig omkring en uddannelse som udviklingsmentor, netop med fokus på at leve et autentisk liv i overensstemmelse med dine værdier og din mening - uanset hvordan den måtte se ud.

Amalie Sophie Veber, Psykolog

Et meningsfuldt liv

For mig indebærer et meningsfuldt liv tid, ro og nærvær med plads til et givende og meningsfuldt arbejde. Jeg valgte derfor, for et par år siden, at sige mit faste job op, for at starte egen virksomhed, samtidig med at jeg hjemmepasser min datter på snart to år. Udover samtaleterapi brænder jeg for at støtte andre mødre, hvilket jeg bl.a. gør ved at skabe fællesskaber og forløb for mødre gennem Dit Kvindefællesskab, som jeg stiftede efter jeg selv blev mor.